App Development

Ontwikkeling van mobiele applicaties, vaak apps genoemd, is het proces waarmee

een mobiele app wordt ontwikkeld voor mobiele devices die draaien

op de software van Apple of Google’s Android. Apps kunnen geïnstalleerd worden op

telefoons door ze te downloaden en installeren vanaf de Google Playstore of Apple Store. Ofals

webapplicatie via server-side of client-side processing (bijv. JavaScript) om een ​​"applicatie-achtige"

ervaring te bieden binnen een webbrowser.

 

Als software-ontwikkelaars moeten we rekening houden met een lange reeks

schermformaten, hardware specificaties en configuraties, vanwege de intense concurrentie in

mobiele software en de veranderingen binnen platforms. In plaats van native apps voor

Google en Apple heeft Snakeware een innovatieve, hybride app development toepassing

ontwikkeld. Hierbij combineren we het beste van apps met het gemak en de laagdrempeligheid van

toepassingen via de webbrowser. 

 

Hybride app development

Een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces van onze hybride apps is het ontwerp van de mobiele gebruikersinterface (UI) in combinatie met software design en functionaliteit. Onze hybride app UI beschouwt beperkingen, contexten, scherm, invoer en mobiliteit als contouren voor het totale design. De gebruiker staat centraal in de interactie met zijn smartphone en de interface omvat componenten van zowel hardware als software. Met gebruikersinvoer kunnen gebruikers de software intuïtief toepassen. Via onze hybride app development zijn we goed in staat de beperkingen voor het ontwerp van de mobiele gebruikersinterface zoals vormfactoren, schermgrootte van een smartphone en de hand(en) van een gebruiker tot een minimum te beperken. Doordat we de hybride app omgeving continu doorontwikkelen zijn we voor onze opdrachtgevers in staat om sneller vernieuwingen en verbeteringen door te voeren tegen lagere kosten en met minder foutmarges.  

 

Functionele app development 

 

Onze Mobiele UI's, of front-ends, vertrouwen op mobiele back-ends om de toegang tot bedrijfssystemen te ondersteunen. De mobiele back-end vergemakkelijkt gegevensroutering, beveiliging, authenticatie, autorisatie, offline werken en service-orkestratie. Deze functionaliteit wordt ondersteund door een mix van middleware-componenten, waaronder een mobiele app-server, een mobiele backend as a service (MBaaS) en een servicegeoriënteerde architectuur. Dit bieden wij met onze hybride app development op basis van Snakeware.Cloud met succes voor vele opdrachtgevers aan. 

 

Op zoek naar app development?

Ben je op zoek naar een partner voor hybride app development, waarbij continuïteit en alle software en diensten aangeboden worden vanuit één specialist die als online regisseur je echt verder helpt en ontzorgt? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren al sinds 1995 state of the art website development en bouwen met onze opdrachtgevers aan duurzame relaties.    

  

Heb je onafhankelijk advies nodig of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden! Spreken we je snel?