Knowledgebase

Navigatieboom gebruiken

Hoe navigeer jij door het CMS en vraag je je weleens af of dit handiger kan? Houd het overzicht door de navigatieboom te gebruiken. Zo zet je deze aan.

Wat is WCAG

Weg met de digitale drempels. De overheid heeft besloten dat websites moeten voldoen aan een set regels: Web Content Accessibility Guidelines.
Wat houdt dit in?

To redirect or not to redirect

Wanneer een pagina niet meer relevant is voor je website wil je deze offline halen. Soms is het beter dat toch niet te doen en soms is het beter ervoor te zorgen dat je pagina redirect naar een andere pagina. Wanneer kies je voor voor welke optie?

Waar moet je aan denken bij het AVG compliant maken van je contactformulier

Denk jij na over AVG compliancy bij het maken van een formulier voor op je website? We leggen uit welke aspecten belangrijk zijn bij het publiceren van een formulier op je website en de behandeling van de gegevens die de bezoeker hier invult. Lees hier verder.

 

Google je merknaam eens

Wanneer heb jij je merknaam voor het laatst gegoogled? In de zoekresultaten wordt je website met een meta description getoond. Past de getoonde meta description nog bij jullie website? Door het invullen van een goede meta description bij de home categorie van je website, overtuig je de bezoeker om verder te klikken naar je website. Wanneer de meta description al een tijd geleden voor het laatst is aangepast, kan Google vinden dat de tekst niet meer relevant is en hier, volgens haar eigen algoritme, een meta description tonen bij de zoekresultaten. Waar kun je dit in het CMS aanpassen