Nieuwe stagiaires stellen zich voor

14713734_1341835092503125_6887489098077400000_n
Snakeware

Ook in 2022 investeren wij in aankomend talent vanuit verschillende opleidingen. Inmiddels draaien deze drie toppers al 1,5 maand met ons mee, maar we stellen nieuw talent graag aan jullie voor.

 

Minicus:

"Hé hoi, mijn naam is Minicus Altena, 21 jaar oud en ik kom uit Blauwhuis. Ik volg de studie Communication and Multimedia Design aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens het volgen van de minor Online Marketing, kwam ik erachter dat ik dit vakgebied heel interessant vind. Dit heeft ertoe geleid dat ik sinds februari het Strategy en Marketing ben komen versterken als stagiair. Tijdens mijn stage ga ik mij bezighouden met online marketing, in de breedste zin van het woord. Van het optimaliseren van websites tot het maken van advertenties. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrienden. Daarnaast sport ik graag en speel ik trompet bij een blaaskapel.  

 

Bastiaan:

"Hoi! Mijn naam is Bastiaan van der Horst, 23 jaar en ik studeer Commerciële Economie aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Momenteel ben ik 3e jaars student. Ik heb net mijn minor Marketingcommunicatie en Contentmarketing afgerond en nu ben ik de komende 5 maanden te vinden bij Snakeware.

Ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met onder andere fitness en het uitbreiden van mijn kennis op het financiële gebied, zo ben ik dus veel bezig met het aan- en verkopen van aandelen en alle zaken die daarbij horen. Verder probeer ik in mijn vrije tijd veel te reizen. Zo wil ik dit jaar naar Spanje en Griekenland.

Ook ben ik vrij veel bezig met online marketing gericht mijn ondernemingen. Daarom lijkt het mij ook een leuke uitdaging om stage te gaan lopen bij Snakeware. Door het grote scala aan professionals op uiteenlopende gebieden, waar ik veel van kan gaan leren. En om dit natuurlijk zelf ook te gaan toepassen!"

 

Ilse:

"Mijn naam is Ilse Rijpkema, ik ben 19 jaar oud en kom uit Heerenveen. Ik studeer Bedrijfskunde in Leeuwarden aan de NHL Stenden. Inmiddels ben ik derdejaars student en loop ik stage bij Snakeware. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn 2 paarden en de sportschool. Daarnaast vind ik het super leuk om met vrienden op stap te gaan en andere leuke dingen te doen.  

In de komende maanden ben ik te vinden op de Stategy & Marketing afdeling van Snakeware. In de toekomst ben ik van plan om mijn kennis op het gebied van marketing zo ver mogelijk uit te breiden en hier mijn vakgebied van te maken. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Snakeware en ben erg benieuwd naar wat er nog komen gaat!"