Nieuwe stagiairs aan de slag bij Snakeware

tina_kats_01
Tina Kats

De zomer ligt weer achter ons en we blijven vol positieve energie doorwerken. Ook dit (school)jaar investeren we in talent. De vorm waarin dit gebeurt is iets anders dan dat we gewend zijn. We verwachten van de studenten dat ze, net als iedereen bij Snakeware, veel vanuit huis gaan werken. Dit betekent ook dat het lastiger is om elkaar door en door te leren kennen. Maar ze stellen zich weer graag aan je voor. Wie zijn deze stagiairs en wat gaan ze bij Snakeware doen?

Pieter-Jan:

"Mijn naam is Pieter-Jan en ik ben op 31 augustus begonnen aan mijn stage bij Snakeware, waar ik ga meelopen met het Strategy & Marketing team. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding commerciële economie, waarbij ik de afgelopen jaren veel kennis heb mogen opdoen over o.a. marketing en sales. Naast school ben ik veel te vinden op de voetbalvelden van IJlst, waar ik de jeugd trainen geef en zelf ook graag een balletje mee trap. Waarbij in het weekend even socializen met een drankje ook niet ontbreekt. Daarnaast mag ik ook graag even voor de televisie zitten om mijn favoriete club aan te moedigen. Voor de rest ben ik een sociale, enthousiaste jongen die bij Snakeware zichzelf verder wil ontplooien en daarnaast ook een toevoeging wil zijn voor het Strategy & Marketing team. Het analyseren en optimaliseren van website content is daarom ook zeker interessant voor mij en daar wil ik dan ook graag meer over leren tijdens mijn stageperiode."

 

Marissa:
"Ik ben Marissa van Haaften, 24 jaar, kom uit Amersfoort, maar woon inmiddels alweer zes jaar in het mooie Friesland! Ik ben momenteel bezig met het laatste jaar van de opleiding Media & Entertainment Management in Leeuwarden en daar hoort natuurlijk een afstudeerstage bij. Vanaf 31 augustus ben ik de komende zeven maanden aan het werk als online marketing stagiaire bij Snakeware. Naast mijn school- en stagewerk probeer ik zo’n zes keer in de week te sporten. Met name krachttraining en hier en daar wat cardio. Mijzelf elke dag een beetje beter maken en vooral sterker worden is toch wel mijn grootste hobby! Ik hoop tijdens mijn stageperiode meer te leren over het optimaliseren van websites en teksten door middel van o.a. Google Analytics en Google Search Console en hoe bedrijven zichzelf goed kunnen neerzetten bij hun klanten en natuurlijk hoop ik wat ervaring op te doen voor mijn toekomstige (online) marketing carrière!"

 

Jan Gosse:

"Mijn naam is Jan Gosse Bouma. Ik ben 37 jaar, ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Tot vorig jaar heb ik als vertaler Chinees bij de overheid gewerkt, maar ik had al lang de wens om in de IT te werken en dit jaar begin ik aan de deeltijdopleiding ICT aan NHL Stenden. Het komende half jaar loop ik als beginnend Software Engineer stage bij Snakeware. Het is de bedoeling om samen met mede stagiair Dante een web crawler te ontwikkelen."

Dante:

"Ik ben Dante Klijn, 21 jaar en kom uit Heeg. Ik ben momenteel bezig met mijn stage voor de opleiding Software Engineering, die ik volg in Leeuwarden aan de NHL-Stenden Hogeschool. 31 augustus ben ik bij Snakeware begonnen en ik ga hier de komende 6 maanden als software engineer stagiair aan de slag. Verder zit ik nog op karate en game ik ook wel eens.  

Tijdens mijn stage ga ik mij verdiepen in het maken van een Crawler voor Snakeware. Ik heb er ontzettend veel zin in om hier met Snakeware mee bezig te gaan!" 


Yldau (niet op de foto):

"Hallo! Mijn naam is Yldau Reitsma. Ik ben 22 jaar oud en woon in IJlst. Voor mijn opleiding Communication Multimedia Design (CMD) op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden loop ik 3 dagen in de week stage bij Snakeware! Ik ga aan de slag als grafisch vormgever en content creator. Naast mijn stage vind ik het heel leuk om portretfoto’s te maken, met mijn honden te knuffelen en voor mijn vele plantjes te zorgen. Op een vrije dag besteed ik (te) veel tijd aan spelletjes op mijn Nintendo switch en series op Netflix. Ik heb heel veel zin om tijdens mijn stage nieuwe dingen te leren en te ontdekken en al met al lekker creatief bezig te zijn. Ik hoop tijdens mijn stage nieuwe programma’s en design processen te leren kennen en te ervaren hoe het is om te werken op een professionele werkvloer. Ik heb er zin in!"

Karl (niet op de foto):

"Ik ben Karl Hoekstra, 26 jaar. Sinds 31 Augustus ben ik aan het afstuderen bij Snakeware. Ik studeer toegepaste wiskunde aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik kijken of, door middel van historische data, de waarde van het online winkelmandje van Dekamarkt omhoog kan. Denk hierbij aan producten aanbevelingen aan de hand van verkoopgedrag. Ik heb ontzettend veel zin om me in de dataset te verdiepen en samen met Snakeware hiermee aan de slag te gaan!"