Nieuwe homepage Accell-group gelanceerd

Ate van der Meer
Ate van der Meer

Wat doe je als één van je lang lopende relaties* je dolenthousiast benadert met een nieuwe corporate video? De corporate video waarbij alle grote merken in de fietswereld naar voren worden gebracht, met bekende boegbeelden zoals Barbera Benko, Harry Lavreysen, Daniel Abraham, Yanick Granieri, Nicolas Vouilloz en Stephane Lapierre. Inderdaad, je veegt de spreekwoordelijke agenda leeg en je maakt tijd om deze video een mooie prominente plek op de homepage van Accell Group te geven!

 

En als we dan toch bezig zijn met het toevoegen van de video, waar je middels Snakeware.Cloud ook makkelijk een zelf gekozen still over de video kan plaatsen, nemen we ook direct de rest van de vormgeving van de homepage onder handen. Dat betekent meer ruimte, meer overzicht en betere leesbaarheid door ruimere opzet lettertype en regelafstand. Alles net weer even een beetje beter. Passend bij de huidige maatstaven voor het grid en op de juiste wijze invulling gevend aan de premium merkbeleving van Accell Group. 

Het designteam van Snakeware, onder leiding van Jan Hein Plinsinga, heeft verder gekozen om te gaan voor ruimte en het terugbrengen van de essentie. Snel en goed de kernwaarden en merken van Accell Group terug laten komen. Ook direct kunnen zien waar de vestigingen zich bevinden en wat de actuele aandelenkoersen zijn. Uiteraard alles in overeenstemming met de wensen van Accell Group.

 

Verder is er voor de nieuwsberichten gekozen om het beeldmateriaal groter te tonen en direct meer tekst van het nieuwsbericht te laten zien, zodat bezoekers sneller de context van het bericht begrijpen en daardoor sneller geneigd zijn om door te klikken naar het voor hen relevante nieuwsbericht.

 

* De eerste door Snakeware gemaakte site voor Accell Group was batavus.nl en deze is in 2010 gemaakt.