Welkom Anne Jaap Strikwerda

Ate op de trap
Ate van der Meer

 

In het weekend vissen en door de week netwerken. Anne Jaap nieuwe accountmanager bij Snakeware.

 

Hoi, mijn naam is Anne Jaap Strikwerda, ik ben 29 jaar en kom uit de bruisende watersportstad Snits. Sinds juni ben ik team Snakeware komen versterken in de rol van accountmanager! Ik ga mij bezig houden met relatiebeheer en draag bij aan sales, marketing en communicatie. Zaken waar ik enorm veel energie van krijg.

 

Ik zal jullie eerst wat meer over mijzelf vertellen; in 2020 ben ik afgestudeerd aan de NHL Stenden in Leeuwarden en tijdens mijn afstudeerscriptie en mijn vorige werk, waar ik meer aan de kant van inkoop opereerde, merkte ik dat klantcontact mij enorm aanspreekt. Mijn hart gaat sneller kloppen van verbinding en contact, met als doel een blije klant door de oplossingen die ik aandraag. Daarnaast drink ik erg graag een goede kop koffie!

 

Gedurende mijn studie Commerciële Economie kwam ik voor het eerst in contact met Snakeware tijdens een gastles van Toine Dinkelberg. Sinds dat moment ben ik op afstand deze energieke club blijven volgen. Toen ik hoogte kreeg van het feit dat er een talentvolle accountmanager gezocht werd, heb ik meteen aan de bel getrokken. Naar aanleiding van een aantal erg leuke gesprekken en ideeën kreeg ik het gevoel dat de kansen die er bij Snakeware liggen matchen met mij als persoon. Een mooie club met energieke mensen, waar plezier en werk hand in hand gaan. Ja, dat is iets waar ik mij graag bij aansluit. Daarnaast is een gezellige vrijdagmiddagborrel na een week hard werken ook een enorm pluspunt. Laat Snakeware nu over een echt hele gave bar beschikken, die ze zelf media café noemen, omdat je er ook presentaties en besprekingen kunt houden. Oh, en ik hoorde trouwens ook dat ze bij Snakeware enorm gezellige uitjes hebben! Wie wil dat nou niet? 😉

 

In mijn vrije tijd maak ik graag ruimte om te vissen. Op het water, in de natuur, de zoektocht, de spanning, haal ik hem binnen? Ik ben er gek op! Het steeds aanpassen aan de situatie en de keuze voor het juiste materiaal. Hierdoor ben ik altijd op zoek naar de juiste afstemming om het beste resultaat te behalen. Resultaat is ook hetgeen waar ik naar streef tijdens mijn werk. Ik wil samen met het gehele team jouw bedrijf de beste oplossingen bieden.

 

Ben je naar aanleiding van dit verhaal nieuwsgierig geworden, of wil je gewoon nog naar meer informatie vissen? Schroom dan niet en neem gerust een keer contact op. Ik hoop jou snel te ontmoeten en ben benieuwd naar al jouw verhalen!