Welkom Elsa Croes!

manon_van_der_werf
Manon van der Werf

Hallo allemaal, mijn naam is Elsa Croes. Ik ben 31 jaar oud en ik woon in het mooie Leeuwarden. Vanaf 1 juli ben ik begonnen als project manager. Als een spin in het web zal ik er zorg voor dragen dat projecten van A tot Z goed uitgevoerd worden. Met veel enthousiasme en energie ben ik begonnen aan deze nieuwe uitdaging.

 

Een klein stukje over mijzelf. Ik kom niet uit de wereld van IT, maar heb ervaring in het organiseren en plannen van evenementen. Laten we zeggen dat het zijn van een ‘regelneef’ of een ‘spin in het web’ er al jong in gebakken zat. Dat is ook de reden dat ik in mijn vorige baan regelmatig projecten opzette, deze begeleidde en deze ook uitvoerde. Ik deed dit naast mijn functie als klantadviseur.

 

Ook had ik in de laatste drie jaar de rol als Agile Team Facilitator op mij genomen. In deze rol begeleidde ik in het eerste jaar mijn eigen team en in de laatste twee jaar heb ik de andere teams binnen mijn afdeling het agile werken aangeleerd en ze begeleid in het proces. Hierdoor heb ik veel ervaring mogen opdoen in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van agile werken.

 

Het vinden van de juiste baan is belangrijk, maar wat ik nog belangrijker vind, is een platte bedrijfscultuur waarin de lijntjes kort zijn en waar er continu gezocht wordt naar een goede samenwerking. En dat heb ik bij Snakeware gevonden. Daar bovenop is het super gezellig (o.a. vrijmibo’s en teamuitjes), maar wordt er samen ook keihard gewerkt. Het voelt als heel veel geluk dat ik mijzelf mag toevoegen aan dit fantastische bedrijf.

 

In mijn vrije tijd ben ik ook een bezig bijtje. Ik ben vaak onderweg met familie en vrienden en ben daardoor weinig thuis. Ik ga graag naar de sportschool en ik doe aan softbal. Verder speel ik piano en gitaar, lees ik graag en houd ik van (stijl)dansen. Tijdens vakanties en reizen ben ik graag aan het duiken en daar probeer ik altijd één of twee dagen aan te wijden. Inmiddels heb ik mijn Padi Open Water en mijn Padi Advanced Open Water. In de komende twee jaar wil ik gaan beginnen met mijn Rescue Diver License. In de weinige spaarzame tijd die ik op de bank spendeer, kijk ik graag naar series op Netflix.

 

Wil je een keertje kennismaken? Neem dan contact op met mij. Een lekker bakje goud geluk gaat er namelijk altijd wel in!